FME Server

Az FME Desktopon összeállított folyamatok publikálhatók az FME Serverre, ezáltal a platform kiterjedt lehetőségei a weben keresztül is elérhetővé válnak akár a felhasználók nagyobb csoportjai számára is, akiknek így nem szükséges önálló licencekkel vagy speciális tudással rendelkezniük a platform használatához.

Előnyei:
  • Rugalmas adatkezelés és adat disztribúció;
  • Adatok egyszerű átalakítása;Integráció a vállalati IT és üzleti folyamatokba;
  • Ismétlődő és összetett folyamatok automatizálása és időzített futtatása;

Kisebb konvertálásoktól a térinformatikai adatok ellenőrzésén át egy geoportálig, az FME Server egyszerű és gyors szolgáltatásokat nyújt, amelyeket az interneten és a belső hálózaton, egy webes felületen keresztül érhetnek el a felhasználók.

Az adatok közzététele és integrációja

Az FME Server használatával egyszerűen létrehozhatóak geoadat portálok, amelyekről tetszőleges formátumban tölthetők térinformatikai adatok. Böngészőn keresztül a naprakész adatok mind az adott szervezet, mind a külső partnereik számára egyszerűen és gyorsan elérhetők.

Előzetes ellenőrzések lefuttatását követően lehetőség nyílik a téradatok a felhasználó rendszerébe történő automatikus integrálására. A szervezeten belüli felhasználók vagy a külső partnerek számára az adatok átadása weben keresztül történik.

A meglévő FME erőforrások felhasználása

Az FME Server a felhasználók, illetve különböző alkalmazások "adatközpontjaként" funkcionálhat. Az FME Workbench használatával létrehozott FME munkafolyamatok egyszerűen, néhány kattintással publikálhatók az FME Serverre, ahol a felhasználók a jogosultságuknak megfelelően érhetik el őket.

Az FME integrálása saját informatikai környezetbe

A szerverhez tartozó API-k és komponensek lehetővé teszik a kimagasló FME funkciók használatát külső alkalmazásokon belül.

Támogatott platformok

Windows, Linux, Docker, Kubernetes, FME Cloud.

Ha az FME platform felkeltette  érdeklődését, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az info@ddla.hu e-mail címen, vagy a +36-70-220-42-86 telefonszámon.

Utóbbi hírek

...
6 Jul 2020
ELHALASZTVA! - FME World Tour Budapest 2020
Esemény

Elhalasztva! - Az FME World Tour Budapest 2020 felhasználói konferenciát 2020. szeptember 17-én tartjuk az A38 hajón.

Bővebben
...
4 Sep 2020
Elmarad az FME World Tour 2020 Budapest rendezvény
Esemény

A vírushelyzet miatt sajnos elmaradt az idei FME World Tour 2020 Budapest eseményünk.

Bővebben