FME Desktop

Az FME az adatok kezelésének egyik átfogó eszköze, "a térinformatika svájci bicskája". Több mint 450 eszköz (transformer) teszi lehetővé a 400+ különböző formátum egyidejű feldolgozását. A grafikus felületének és a beépített eszközöknek köszönhetően nincs szükség programozási tapasztalatra a gyors és hatékony munkavégzéshez.

Előnyei:
  • Páratlanul egyszerű grafikus felhasználói felület
  • 400+ formátum támogatása
  • Rugalmas adatintegráció különböző forrásokból

Rugalmasan és univerzálisan alkalmazható

Az FME (Feature Manipulation Engine) egy rugalmasan és univerzálisan használható eszköz az adatok konvertálására és feldolgozására. Legyen szó akár adatbázisokról, CAD, GIS, háromdimenziós, raszteres vagy pontfelhős állományokról, az FME-vel 400+ formátum (például AutoCAD DWG/DXF, Microstation DGN, ESRI ArcGIS Shapefile és Oracle Spatial) egyetlen eszközzel olvasható és írható.

A folyamatok (workspace-ek) programozása grafikus felületen, az FME Workbenchben történik. A felhasználó számára a beépített funkciók, azaz a transformerek teszik lehetővé geometriák, attribútumok szerkesztését és logikai műveletek elvégzését (például felület létrehozása, átfedések ellenőrzése, raszteres vagy pontfelhős adaton végzett kalkulációk stb.). A rendelkezésre álló funkciók bármelyik adatformátum esetében alkalmazhatók.

Az FME funkcionalitásával több száz formátum közvetlenül érhető el, könnyen integrálható különböző rendszerekkel, mint például: 

A szoftver az összes kezelt formátumot meg is tudja jeleníteni az FME Inspector alkalmazásban (a térbeli és a leíró adatokat egyaránt), ily módon is segítve az adatok felderítését, megértését.

FME Desktop több platformon is!

Az FME Desktop a Windows mellett MacOS-re és Linuxra (Ubuntu, Debian, Linux Mint, Red Hat, CentOS) is elérhető

A szoftver elérhető fix (egy gépen használható), illetve hálózatos (floating) licenceléssel is.

Támogatás

Minden felhasználó számára elérhető támogatás:

Próbálja ki az ingyenes 30 napos, teljes értékű próbaverziót!

 

Oktatási célra, illetve non-profit szervezeteknek a Safe Software ingyenes licenceket biztosít. Erről további információkat ezen a linken talál.

Ha az FME Desktop felkeltette  érdeklődését, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az info@ddla.hu e-mail címen, vagy a +36-70-220-42-86 telefonszámon.

FME szoftverkövetés

Az FME licenc beszerzési ára egyéves ingyenes szoftverkövetést tartalmaz. Az első, ingyenes követési év végén lehetőség nyílik a szolgáltatás meghosszabbítására további egy évvel. 

A szoftverkövetési szerződés az alábbi előnyöket nyújtja:

  • Új főverziók megjelenése évente kétszer, és folyamatos verziófrissítések (új funkciók hozzáadása, a támogatott formátumok és rendszerek frissítése, bővítése);
  • Támogatás a termékek alkalmazásával kapcsolatban telefonon és e-mailen keresztül;
  • Lehetőség a több formátumot ismerő, magasabb licencelési szintre való váltásra, figyelembe véve a már meglévő licenc szintet.

A szoftverkövetési szerződés azonban nem vonatkozik a tanácsadói tevékenységekre, mint például adatmodellek tervezése, workspace-ek létrehozása, konverziók végrehajtása stb.

A szoftverkövetési szerződés lejárta előtt két hónappal a felhasználó e-mailben tájékoztatást kap a közelgő lejáratról, és a szoftverkövetési szerződés meghosszabbításának lehetőségeiről. Azt ezt követő egy hónapban a felhasználónak lehetősége nyílik arra, hogy a szoftverkövetési szerződést felmondja. Amennyiben az ügyfél ezzel a lehetőséggel nem él, a szerződés újabb egy évvel meghosszabbodik, amelyről az utolsó hónapban számlát küldünk.

Utóbbi hírek

...
6 Jul 2020
ELHALASZTVA! - FME World Tour Budapest 2020
Esemény

Elhalasztva! - Az FME World Tour Budapest 2020 felhasználói konferenciát 2020. szeptember 17-én tartjuk az A38 hajón.

Bővebben
...
4 Sep 2020
Elmarad az FME World Tour 2020 Budapest rendezvény
Esemény

A vírushelyzet miatt sajnos elmaradt az idei FME World Tour 2020 Budapest eseményünk.

Bővebben